Norsk Barneblad

Ordskifte om TV-program

10 kommentarar til saka “Ordskifte om TV-program”

 1. Noen som ser på Gossip girl og One tree hill? Det er UFATTELIG gøy! Anbefaler alle å se det hvis dere er over 12 år.

  //LeseHesten

  1. Hei jeg elsker også Gossip girl å One tree hil det er sååå gøy.Har sett på alle episodene i denne sesongen. Hilsen…. JB elskeren 12 år.

 2. eg liker top model usa det er veldig moro.

 3. jeg liker home and away , one tree hill & the voise<3<3

 4. Er det nokon her som ser på Jesus og Josefine?
  Ser dere ikkje på det er det absolutt å anbefale:)

 5. Kan dere skrive om noe sånt frk. Hekta på goSupermodel, sånt det var om Hekta på Facebook ein gong? ( Iallefall noko goSupermodel-greier? )
  Men, kvem er eigentleg AnaBanana, er det ei som jobber i dette bladet, eller er det ei som er litt kjent ordskifte-skrivar?
  Nokon andre her som spiller GSM?

  1. Eg har også lyst og ha noko om goSupermodel. Der heitar eg Pianoet og er level 8 og ønskjar og bli Fokus gruppe-medlem ein gong.

  2. Jeg har gsm og heter emma335

 6. Her er noen tips til norsk barneblad:
  -Flauser det er veldig morsomt.
  -ha et blad om halloween
  -gjør-det-selv ting er morsomt som hjemmelaget skåler, inbydelser,julepynt osv. : )

 7. Hei! Eg har skreve ein eller to gongar her, men vore medlem i ca. 4 år. Eg synest det er bra at NB finst. På nynorsk og! Eg skal ikkje slutte i alle fall.
  Kjære Nana, eg lurer på nokre ting om dette med konkurransar. Kan du ha med fleire konkurransar i bladet? Eg synest det er litt lite. Eg har vunne ein gong, eg vann speil og kam. Og premiane, må vi finne dei sjølv eller ordnar du med det? Eg kunne gjerne sendt inn noko, men eg må få vite dette først, så.
  Eg har faktisk tenkt å sende inn ei novelle, eg elskar å skrive historie. På data skriv eg veldig fort. Men eg har ein ide til deg. Kan du lage noko bli med nana på jobb-greier? At vi får sjå korleis dykk lagar bladet? Det hadde vore veldig kjekt!
  Eg kjem med ei bokanbefaling: Safirblå, rubinrød og smaragdgrønn. Det er tre bøker, veldig store. Det er om kjærleik og tidsreisar. Eg les smaragdgrønn, den tredje boka. Eg skulle kanskje byrja på første, men jaja.
  Då seier eg hade! Helsing Diana, trufast medlem av NB i 4 år.

Ver med på ordskiftet