Norsk Barneblad

Ordskifte om Norsk Barneblad

76 kommentarar til saka “Ordskifte om Norsk Barneblad”

 1. Hei! Eg har abonnert på Norsk Barneblad sidan 1. klasse, men aldri sendt inn noko til Ordskifte (men eg likar å lese det andre har skrive)!

  Eg går i femte klasse no. Dei fleste i klassa mi sukkar og seier at skulen er kjedeleg, men eg tykkjer den er kjempeartig, eg. Eg pratar bokmål. Men der eg bur, har vi nynorsk som skriftspråk, så eg må skrive det. Men eg synes ikkje det er så farleg, eg kan nynorsk like godt som bokmål.

  Og Nana, Norsk Barneblad er det beste bladet som finst!:-) Eg elskar det!! Eg likar også eit blad som heiter Illustrert Vitenskap. Eg synest det er spennande å lese om solsystemet og andre fakta-ting. Er det andre her som likar å lese om fakta?

  Eg likar eigentleg å lese alle slags bøker og blader. Nokon andre som likar å lese? Nokre gonger kan eg sitje heile dagen og lese. Men da blir eg litt svimmel etterpå. Ja, det trur eg var alt. Men de likar vel lange innlegg?

  Helsing frøken Skrivekløe

 2. Jeg er enig med deg! Det er kjempeartig å lese! klem Yellow_Bear=)

 3. Hei=) Jeg er en jente på 11 år. Jeg leser Norske Barneblad nå. Jeg bruker egentlig ikke lese ordskifte…, men i dag gjorde jeg det. Det var faktisk gøy! Dette er første gang jeg skriver til ordskiftet. Mine hobbier er hest, musikk, fotball og dans. Jeg har også en hund som jeg liker å trene med! Det er kjempegøy, men det kan av og til være litt slitsomt også. Jeg har spilt i korps i 3 år, men jeg har tatt en pause en stund. Forresten til Nana: For lenge siden skrev dere at det var noen forskere som holdt på å lage en usynlig drakt som var veldig vanskelig å få tak i og at den kom til å være veldig dyr. Jeg lurer på om du vet noe mer om den? Jeg har veldig lyst på en sånn…! PS: Norske Barneblad er supert! Jeg liker ekstra godt tegneseriene=) klem Yellow_bear

  1. Toivottavasti kirjoitat myös jonkinlaisen Lontoon raportin. Ois kiva kuulla asuinmaani pääkaupungin luomu- ja ekoskenestä, jos olet sellaiseen ehtinyt tutustua. Itse suuntaan Lontooseen varmaan seuraavan kerran viikkoa ennen juhannusta, joten vinkit pääsisivät käyttöön melko pian.

  2. ’03 if I recall correctly.) I miss gelatinous silicone mounds. (Did I ever tell you about the gig I did with the Chicko Roll chick? Redefined silicone mounds)I have been a public servant for far too long.Oh yeah and something insightful about the changing media landscape.Sigh

 4. Hei! Nana; eg har skrive inn til ordskifte, men eg trur ikkje det har kome med, enda. Så viss det ikkje kjem med, så skriv eg i hvert fall at eg er ny her. I går gjekk eg Halloween med tre andre vennar, og det var supert! Vi fekk til saman 3,200kg godteri og frukt. Hjå ein gamal mann fekk vi ein heil pose peanøtter. Er det nokon andre som plar gå Halloween, her? Mimmi; eg og elskar Harry Potter. J. K. Rowling skriv superbra! Eg har lese alle bøkene + Skalden Skurres historier. Kor mange har du lese? Ja, det trur eg var nok for i dag.
  Klem frå frøken Skrivekløe:)

 5. Nb er gøy, har noen nummre fra 2001 og liker fortsatt å lese det selv om jeg er 14 år. Mest av alt liker jeg ordskifte, og i bladet stod det at det også fantes ordskifte på nettet, så jeg stakk innpå nettet for å lese. Men her var det lite aktivitet folkns! Skjerpings, ellers gidder jeg ikke å skrive mer her.

  Har også lest HP, gøye bøker men har lest bedre. Gå inn på ordskifte om bøker, så kan vi heller snakke om det det.

  //LeseHesten

 6. heii igjen
  nå er det tentamen tid:-(
  igår hadde eg heldagsprøve i bokmål og i morgen skal eg ha nynorsk, deretter blir det engelsk og… matte:-(
  men over til noe annet. er det fleire enn meg som allerede begynte med julehandelen i oktober??
  er det nokon her som har den nye th plata?? den er kjempefin, hva er din favorit på plata? min er world behind my wall, den er bare helt nydelig…
  har noen gSm(www.no.gosupermodel.com)? isåfall jeg heter tokiohotelfan96, det hadde vært gøy om du la meg til venn eller bekjent:-P.

  hilsen ponta delgada:-P

 7. Hei!
  Eg har aldri vore inne på denne sida før. Er vel eigentleg for gamal til å lesa Norsk Barneblad no,men eg lurer på korleis bladet er no?
  Eg tenkjer på å kjøpa eit abonement til tantebornet mitt.Ho er seks år og har byrja i fyrste klasse. Er ho for liten til å lesa NB eller passer det å gje ho bladet til jol?
  Må berre sei at eg saknar Norsk Barneblad! Hugser ordskifte då eg var liten så vart det diskutert mykje om kven kom fyrst,høna eller egget? Og om det heitte gulost eller kvitost!

  1. Gode Gunn Karin!
   Så hyggeleg at du saknar Norsk Barneblad. Dersom tantebarnet ditt har ein vaksen som kan lese litt saman med ho så er ho ikkje for lita nei. Men ungar er som oss vaksne, forskjellige – så det kjem vel litt an på jenta rett og slett.
   Det heiter forresten kvitost – om du spør meg 🙂

 8. Hei Norsk Barneblad

  EG ELSKER NORSK BARNEBLAD!

  eg lurte på om de i norks barne blad kunne hatt litt oftare lensmann snufs i blada dykkars? det er kjempe kjekt å lesa Norsk Barne blad og det er INGENTING negativt å sei om det! Nana Du er ein kjempe redaktør !!!!!!!!<3 eg kunne babla om Norsk Barne blad i hundre år eg men eg trur ikkje eg gjere det Hadet Då ELSKER NORSK BARNEBLAd<3!!1:)

 9. No blei eg glad! Tusen takk Maria. Når eg får slike meldingar kjenner eg at eg har den finaste jobben i verda. Gøy at du liker Lensmann Snufs – det gjer eg også. Skal seie i frå til Gard som skriv Lensmann Snufs at du gjerne vil lese meir om han. Takk igjen!

 10. Et av månedens høydepunkt (L)

  – SnuseMusa

 11. Tusen takk SnuseMusa – det var skikkeleg hyggeleg sagt!

 12. Hei! Eg er ny her.

  Eg er ei jente på 9 år. Eg fekk abonnement på Norsk barneblad i forifjor jul av pappa. Eg likar Donald Duck og Lego City. I sommar skal familien min og eg til Kolding som ligg i Danmark, og me ska til Rødne som er hytta til morfar. Der er det veldig fint å fiska og bada. Me skal og til farmor og farfar som bur i Surnadal i Møre og Romsdal. Eg likar taco og pizza. I haust skal me byggja ut huset. Eg plar å gå med strame fletter. Eg går i korps og spelar baryton. Eg går også på symjing. I pinsen var me i Kristiansand. Det var kjekt. Eg går i klasse 4c på Stangeland skule.
  Helsing Herdis

 13. Hehe, jeg spiller baritone og :p

 14. Hei 🙂 Eg er ny her 😀 Vi har barnebladet på skulen og eg les dei med ein gong læraren komme med dei 😀 Eg har lest alle vi har 😀 Eg skal kanskje abbonera 😀 Eg har gosuper model 🙂 der heiter eg Ninni 99 😀 Men eg har det litt travelt i vekene .. vi har så masse lekser, men i helgene er eg med venna og er på dataen 😀 Eg blir ofta sint på noken lærera 🙁 Ka skal eg gjer med da ? 😀
  Ninni 99 ( PS : Håper ikkje navnet er i bruk 🙂

 15. Hei:), eg sit her med nyaste utgåve av NB, fekk det i går. Kvifor talar alle om heilt uviktige tema som det med Obama, eg forstår meg ikkje på slikt. Me burde tale om andre tema enn det der. Det er jo heily idiotisk, kan vi ikkje heller snakke om motorcross og div. andre ting, berre ikkje det!!>:(. til Ninni 99, eg synest du skal kan spør om du ikkje kan gå på do og roe deg ned:) Til nana, skrive ei dansk gruppe i artistportrettet som heiter Hej Matematik:) Håper på Ris og ros:)Helsing Setesdølen!

 16. Eg har ei forteljing: Det var ein gong ei jente og ein gut som budde i Kina. Dei snakka engelsk,ikkje kinesisk. Dei på skulen mobba dei berre fordi dei ikkje snakka same språk. Dei ville lære kinesisk,men ingen ville det. Dei sa ingenting om mobbinga. Dei torde det ikkje. Og dei fekk ingen venner. So dei flytta til England. Der fekk dei heller ikkje venner,fordi dei var frå Kina. Dei leita etter land med snille og vennlege elevar. Og dei fann: Frankrike,Japan,Amerika. Der lærte folka engelsk,og ungane kunne lære språket deira. Dei valgte ut eit land. Det blei Amerika. Der blei dei venner med alle barna,og dei lærte kvarandre språket sitt. Med guten og jenta i klassa blei det 22 i klassa. Lærarane var greie med dei også. Dei likte seg der. Vennane dei fekk var: Angelina,Patrick,Daniela,Christoper,Emily,Oliver,Hannah,
  Demi,Selena,Jason,Robert,Rosie,Jake,Max,Mickey,Shane,
  Mitchie,Macy,Stella,Jack. Og dei to nye barna heiter:Lina og Josh. Skulen heiter Shooster school. Hovedlæraren heiter Margareta. I Amerika budde dei i Boston. Og snipp,snapp,snute,so var forteljinga slutt!

 17. Hei eg er ei jente som går på 8 trinn. me har eit teineserie prosjekt. Eg har valgt å skriva om Smørbukk! Så eg lurte på om dykk i norsk barne blad kunne lagt ut litt fleire bilete av personane i smørbukk og skreve litt meir om han:) det hadde vore kjekt om dykk ville det, Ein ting til. Går det ann å få ei adressa til Han som teiknar smørbukk? Hilsen Ia

 18. Skryt til NB for å komme ut tidig i månden, ikke midt i, eller helt i slutten.

 19. Hei! no sit eg og e på pc-en ein måndagskveld. Eg startar rett på ris og ros. Til AnaBanan:så bra at du har fått pussa opp rommet ditt. Til han-du-veit: eg óg elskar å bruke smiletekn:). Til syklisten: ja det er veldig viktig å bruke lys på sykkelen. Er det nokon andre enn meg som gler seg til jul? Det eg gler meg mest til er å opne presangane og sjå kva som er inni dei. Det er spennande å leite etter mandla i grøten. Farmora og fararen min kjem ned til oss til jul. Det gler eg meg til, for dei bur 80 mil vekke, i Møre og Romsdal. Vi reisar dit kvar sommar. Der bur også søskenbarna mine på farsia. I sommar sumde eg ut til eit stupetårn med det eine søskenbarnet mitt på farsia. Eg likar også å pynte juletreet. Ein gong gløymde eg refleks då eg skulle sykle til skulen, så eg måtte sykle heim igjen. Eg elskar lensmann snufs og vitsane i bladet.
  Helsig Herdis

  1. Es imposible para mi después de un viaje tan largo como el que hice hoy, llegar, abrir la página y leer algo como esto, por supuesto tampoco leí todos los comentarios, son demasiados. El artículo, a pesar de no gustarme, reconozco que logró recoger más de 70 comentarios, pero como decían más arriba: esto es más de lo mismo.Solo una pregunta: ¿cuál es ese Mercado Mundial de los navegadores del que habla el artículo?, ¿en qué Mercado se compra SWL? y ¿a cómo está la libra de Firefox?

 20. <3

 21. Hei!
  Jeg har ikke skrevet till ordskifte før jeg kan ikke skrive nynorsk så godt så jeg velger å skrive på bokmål.
  Jeg har hatt barneblad I et år og fikk det til jul dette året også, jeg får det av bestemoren min!
  Jeg er KJEMPE FORNØYD!!!!!!»!!!!!!!!!!!!!
  Fikk b.l.a iPad og krølltang til jul for dere som lurer på det!
  Jeg synes det er fint og få det fordi jeg lœrer nynorsk!
  Til Nana DU GJØR EN SUPER JOBB!!!!!!!
  Hilsen Ninni Josefine!

 22. Vinter og snø!!!!!

  Nå har jeg gått på ski 5 dager på rad!!
  En hviledag og nå er det pån igjen!
  Jeg elsker vinterern fordi det er så mye man kan gjøre!
  Er det noen som gleder seg til vm I holmenkollen?
  Det gjør jeg!!!!
  Har ikke så mye å skrive om, men må nok snart slutte skal på trening!!!
  En siste ting har begynt på dans!
  Hilsen ninni josefine!!!!:-)

 23. Hei Ninni Josefine! Så hyggeleg at bestemor di kjøper Norsk Barneblad til deg. Smart bestemor! Om du vil at innlegga dine skal trykkast i bladet også – så sender du dei til meg på e-post i tillegg til å legge dei ut her.
  Dette gjeld alle som skriv inn hit.

 24. hei eg har eigentleg hatt barneblad i mange år men har liksom ikkje kikka så mykje på ordskifte.
  eg likar ridning,fotball,data,hellbillies og norsk barneblad.
  eg har mange kaninar og det er kjempe gøy fordi vi utstiller dei.hilsen smanke-lanke jenta:-)

 25. Hei jeg er ny i ordskifte…
  Jeg har lest bladet i Ca 1 og et halvt år nå, men har ikke hatt noe tid til å skrive i ordskifte enda. Så i dag blir den første gangen! Jeg håper dette kommer på trykk… Men uansett jeg ville bare si: Jeg digger norsk barneblad! Jeg sitter og leser det nyeste bladet om og om igjen og venter på et nytt! Også ville jeg gjerne komme med et tips til nana: Hadde det ikke vært kult om dere hadde noe som ble kalt «Månedens Bilete». Så kunne folk sendt inn et bilde på internett siden deres barneblad.no. Så kunne dere ha valgt et tema for neste måned og folk kunne sendt inn et bilde som passet for temaet. Så kunne dere ha plukket ut det fineste bilde og vist det i barnebladet.

  Hilsen Tenor

  1. Tusen takk for all rosen og ikkje minst takk for ein kjempefin ide – det må vi prøve! Fotokonkurranse er bra! Fint at du endeleg hadde tid til å skrive til oss! 🙂

 26. Hei! Er ny i ordskrifte:-) Har abonnert på bladet i snart 2 år nå. Kjempeskryt til Nana! Du gjer ein fantastisk jobb skal eg si! Tvilar på at eg nokon gong kjem til å bli lei av nb:-) Til Tenor: Kjempegod ide om foto i nb! Hadde blitt artigt med litt foto-konkurransar her 🙂
  Kjem med eit tips eg og: Kan dere ha litt om hundar/hundesport? Da hadde eg blitt kjempglad! Sidan eg er litt «hundedilla» og har 2 hundar sjølv 🙂 Tips om hundesport: Agility, Utstilling, Freestyle og Lydighet.
  Har nokon av dei som les ordskrifte sett på vm? Det har eg, men ikkje heile da. Synast det er frekt å kalle Petter Nortug ein «gris» berre fordi han gjekk sidelengs over målstreken forran svenskane. Hallo, det var jo berre litt sprell i all alvorlegheita! Dessuten trur eg kanskje dei svenskane som meinar det, er litt sjalue på Noreg som har så mykje gull 😛 Men eg har ikkje berre sett på TV i vinterferien heller da. Eg har gått mykje på ski, det vart 35km, hehe:-P Eg synast det er veldig artigt å gå på ski:-D Synast nokon her og det? Men eg likar ikkje så godt å konkurere, for da berre snubblar eg av stad og prøvar og komme forbi, og det blir knall og fall heile tida xD Men nå må eg nesten avslutte sidan vi har eit tonn med lekser. Det er jo berre fyrste dag etter vinterferien og her får vi 15 nr. i naturfag, 17 nr. i matte + norsk + fransk + samfunsfag + engelsk. (For heile veka da, ikkje ein dag!) Men slik var det etter sist feire og, så begynner det og minke og minke og minke…

  Helsing frå Gullhår (Håper ingen her det navnet frå før!)

  1. Takk og takk! Slike ord gjer meg skikkeleg glad!!!

 27. Forresten, kor skal eg sende inn, eller skrive viss eg vil ha ein brevvenn?

  1. Kjæe Gullhår!
   Send inn til meg, nana@norsk-barneblad.no
   Så skal eg sette det i bladet.

 28. Hei!!!

  Dagene går jeg synest ikke det er noe særlig lenge siden nyttår! Og nå er det mars!
  Norsk barneblad er et supert blad!
  Jeg har fått det til jul to ganger og jeg håper jeg får det I år også men det er litt tidelig å tenke på nå!
  Om vinteren elsker jeg langrenn skiskyting og dans!
  På skolen nå setter vi opp en forestilling som heter Norgesforestilling!
  Det er gøy!
  Love norsk barneblad!!!!!

  Hilsen Ingrid

 29. Hei Nana! Viss eg ømkjer å få ein brevven, skal eg skrive det inn her da? Unskyld for at eg masar, men eg berre lurer 😉

  1. Gode Gullhår!
   Send inn til meg, nana@norsk-barneblad.no
   Så skal eg finne plass til deg i bladet.

 30. Hei Nana , jeg har et spørsmål !
  Kommer alt som blir skrevet på «ORDSKIFTE» på nettsiden deres i bladet ?

  Hilsen Tenor

 31. Nei, vi legg ikkje ut noko her på nettsidene våre av det som blir sendt direkte til ordskifte i bladet. Men av og til plukkar vi ut ordskifteinnlegg frå heimesidene våre og set inn i bladet – om vi har plass. Så om du vil at innlegget ditt skal stå både på heimesidene våre og i bladet bør du sende innlegget til nana@norsk-barneblad.no i tillegg til å legge det ut her.

 32. ANDRE GONG!!!!
  hei hei dette er andre gong eg skriv i ordskifte.
  Barneblad er kjempekult!
  litt over til ein anna sak er det nokon andre som synes kadhaffi som styrer Libya er rar ?eg syns han burde gå av som styrer.
  men no må eg leggje meg hade!

 33. Norsk-barneblad er heilt topp! Eg har lest det i to eller tre år no! Eg likar best Annika, skulen, hanna, vitsar, flausar og ordskrifte. Eg likar også såklart dei andre tinga men desse tinga er best! Det var nok for denne gongen. Hade:)!

 34. Hei. Eg har lese norsk barneblad i ca. eit halvt år no og elskar det. Det som er så bra er at vi får det på skulen (gratis). Eg har ikkje sett så masse på ordskifte i det siste men har begynt med det no og synest at det er gøy å lese kva andre skriv. Eg har eit spørsmål til Nana: Kunne det ikkje vert litt kult om dere kunne få inn nokre nye tegneseriestriper? Foreksempel Donald Duck eller Tommy og Tigeren eller Tom og Jerry…. Det hadde vert kult spør du meg. Håper så inderleg at det kjem trykt i norsk barneblad. Barnebladet er så kuuuuuuult!!! Men no må eg gjer leksa mi. Eg har 11 gloser + 15 matteoppgåver + samfunnsfag + Naturfag + RLE + engelsk + norsk, (på ei veke då)
  Helsing Natiun

 35. Hei! Ville berre si God Påske til alle som les NB, sølv om påska sikkert er over når dette kommmer med.
  Helsing Gullhår

 36. Hei, eg er ein gut på 12 år som elskar og symje. Har faktisk hatt noregs beste tid på distansen 50 m bryst 🙂 Eg har symt i nesten 7 år i februar var eg med på LÅMØ årsklassemønstring. Eg blei midt-norsk mester i 200 bryst. Eg sym med ein super god kompis av meg. Han heiter magnus. Vi bruker og kalle os SAMA 🙂 Helsing til Magnus H

  PS. Eg vil ha mindre lekse!!! 🙁

 37. Sommer!!!

  Endelig begynner det å bli ordentlig sommer!
  Eller nå for tiden regner det:( men, men.
  Norsk barneblad er et supert blad, håper jeg kan ha det mange år til!
  Nana, du er god!
  Om to uker og en dag er det sommerferie, kjenner jeg savner det!!
  Jeg synes skoleåret har godt fort!!! Er det flere som synes det?
  Snart skal jeg ta sykkelprøven, er det flere som skal eller har tatt den?
  Det var alt, nå må jeg legge meg, sent!!!

  Hilsen Ninni:-D!!!!!

 38. Hei! Eg er ei jente på 10 år. Eg elsker å få post, og får det ikkje så ofte. Det hadde vært gøy om du ville skrive til meg. Det er bare å sende eit brev, så svarar eg så fort eg kan. Viss me ikkje bur så longt i frå kvarandre, så kan og kansje møtast. Mine interesser er: Musikk, være med vennar og handball. Du trenger selfølgeleg ikkje ha dei same interessene som meg, me finn sikkert andre ting å snakke om. Men du kan jo sende eit bilde av deg i brevet, så skal eg gjere det og.

  Min adresse er: Pb 48, 5931 Manger

  Håper du er interessert! Det kan sikkert bli kjekt!

 39. Hallo♥ Eg er ei jente som er 8år.♠
  Prøver og følgje med i Norsk barneblad. Min bestevenn
  er Synnøve. Eg likar små hundar veldig godt. Eg har det veldig bra!!!!

  helsing♦Nora☻

 40. Skolestart

  Nå starter snart skolen. Jeg gleder meg til å se vennene mine igjen men gruer meg litt for jeg kommer til å savne ferie. Dette er nå min andre gang jeg skriver i ordskifte. Dette kommer nok ikke på trykk i før September eller senere men jaja… Kunne ønske norsk barneblad kom litt oftere i postkassa. Det er så kjedelig å vente. Dette ble nok et litt merkelig innlegg men men. Håper alle får en fin skolestart i hvert fall 🙂

  Hilsen Tenor

 41. hei eg er ein gut på 11 år eg søkar brevvenn gut eller jenta i alder 9-12.mine interesser er sykling data venner.eg synes at skule er kjedelig men litt gøy eg like og ha gym symjing kunst og håndtverk.eg er med på runescape og heiter (duke hallor).min addresa er ulsnes 5780 kinsarvik
  epost:jostein.tveisme@kinsarvik.net

 42. Skikkelig høst!

  Nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute, jeg kom nettopp hjem fra ridning og det var ISkaldt ute! På ridninga re jeg en hest som heter Caprino. Han var veldig grei! Mamma tror kanskje at han er oppkalt etter Ivo Caprino. Nok om meg, nå lurer jeg på noe helt annet! det var jo Halloween for ganske lenge siden… Men jeg MÅTTE jo bare spørre om hva dere andre leserne haddde kledd dere ut som! Så hva kledde dere dere ut som? Jeg kledde meg ut som pirat… Kanskje litt barnslig, men jeg ble fornøyd med kostyme til slutt! Jeg får ikke lov å kjøpe kostyme av mamma, derfor må jeg finne masse rare klær og lage det selv! Det er jo ganske morsomt å lage selv, men det er litt kjedelig når alle de andre jeg skulle gå med kom i flotte og nye kostymer… Også var det en ting til: Hvor mye godteri fikk dere inn? Jeg fikk inn 3/4 av bøtta mi! Og bøtta var faktisk ganske stor! Jeg har masse igjen, hvor mye har dere igjen? Dessuten synes jeg nesten at jeg må komentere det andre skriver også, så her er noen komentarer: Til Sykkelgut: Jeg synes også at det er kjempedumt å pakke bort sykkelen, fordi da må jeg gå til skolen! Og jeg har 2,3 kilometer lang skolevei… Til Tor Helge: Kult at du lager hytte! Det har jeg vært med på før, og jeg lover deg, det er kjempekoselig da du ENDELIG er ferdig! Til Frøken Skrivekløe: Jeg synes også at han tullingen som gjorde det den 22.juli er en dumming! Men du har helt rett, han er jo et menneske han også! Nå må jeg nok slutte å skrive…

  Snakkast, Tenor

 43. Hei alle saman!
  Om du vil at innlegget ditt skal komme på trykk i bladet må du hugse å sende det inn på e-post til
  nana@norsk-barneblad.no i tillegg til å poste det her!
  Takk for at du skriv inn, både her og der!

 44. hei alle sammen det er første gang jeg skriver her i ordskiftet. min grand grand grand onkel startet norsk barneblad også skrev han vesle hallvard. det syntes jeg er kult.til nanna: kan du oversette dette til nynorsk for jeg greier ikke skrive nynorsk.

  snakkest,karen fra grimstad

 45. Til Karl August som fikk diktet sitt på trykk i januar- bladet:
  For det første var det et veldig fint dikt! jeg synes det var veldig godt skrevet og at du har gode sjanser til å bli forfatter.
  For det andre måtte jeg bare skrive til deg når jeg så at det var du som hadde skrevet det! Jeg gikk nemlig i klassen din før jeg flyttet i fjerde. Navnet mitt starter på E. Skjønner du hvem jeg er? Jeg er jente altså, bare så det er sagt.

  Hilsen Smiley 😀

 46. Hei eg er ei jente som liker fotball og eg er 8 år. Eg er kansje på ein måte glad i ballonger og baller.

  Eg liker nachos og popcorn!

 47. Hei! Eg er ei jente på 10 år, snart 11, som har lyst på ein brevven i alderen 9-12! Gut eller jente, eg bryr meg ikkje, bare nokon skriv 🙂 Eg er kjempe lei av at eg aldri får post!(bortsett frå Norsk Barneblad, då) Så no er det berre å sende brev! Eg har e-post, men den gjer eg ikkje for det er mykje kosligare med brev! Sjølv om e-post er mykje kjappare. Mine interesser er korps(trombone), piano og fiolin. Eg likar å svømme i bassenget, og eg går kvar einaste gong eg har tid og det er opent. Send brevet til:

  Åshild V. Aagaard-Nilsen

  Pb 48 5931 Manger

  Håper du vil skrive til meg!

  1. jeg har allerede brevvenn

 48. Fotball EIGE
  Eg er ei jente på snart 12 år. Og eg elskar fotball<3 Det beste laget eg veit om må vere Chelsea!Eg går på fotball og drømmen min er å bli proff i fotball!!!!!!!!!!!!!!

  Helsing mini Mary

 49. Eg harikkje abbonert på barneblad så lenge men eg er kjempe-fornøyd hittil. Bra artikler,kule teikneserier og viser og masse kjekt. Sånn vil eg ha det videre og.

 50. Hei

  eg har ikkje abonnert så lenge på Norsk barneblad.
  Eg har allereie ein brevenn, men eg har lyst på ein til
  Er du mellom 9 og 11 år så er det berre og skrive!

  PS: Helst ei jente!

  Linn

Ver med på ordskiftet